Veelgestelde vragen.

ReFactsOnline is een eenvoudig te gebruiken facturatie systeem voor kleine ondernemers en zelfstandige. Het systeem neemt je mee in de stappen die nodig zijn om snel facturen en offertes te generen met behulp van vele handige features en tricks.

1. Wat is ReFactsOnline?

ReFactsOnline is een eenvoudig te gebruiken online facturatie systeem voor kleine ondernemers en zelfstandige. Maak uw facturen niet langer in Excel of Word maar maak eenvoudig en snel facturen en offertes met behulp van vele handige features en tricks.

2. Zit ik na de proef periode direct vast aan een abonnement?

Zeker niet, zodra de proef periode verloopt wordt het account automatisch stop gezet. Voor de eind datum van de proef periode zullen wij contact met u opnemen om de verdere voortgang te bespreken.

3. Kan ik elk gewenst moment opzeggen?

Ja, u kunt uw abonnement op elk gewenst moment opzeggen. Het verbruik wordt vervolgens verrekkend per aantal gebruikte maanden, tegen het maandelijkse tarief, ook al heeft u een jaar abonnement.

4. Moet ik dit programma installeren?

Nee, alles werkt eenvoudig via uw eigen webbrowser. Met uw account heeft u altijd toegang tot uw facturen en offertes zolang u beschikt over een werkende internet verbinding.

5. Kan ik een creditnota maken?

Ja dit kan, wanneer er een factuur wordt aangemaakt en deze een negatief totaal bedrag opleverd, wordt een factuur automatisch omgezet in een creditnota.

6. Hoe verleg ik de btw?

Wanneer er een factuur wordt aangemaakt is het mogelijk om de btw te verleggen naar de betreffende klant door te kiezen voor het btw tarief "Verlegd". Hiervoor moet de btwcode van de klant zijn ingevuld bij de klant gegevens. Er wordt hiermee automatisch een melding toegevoegd op de betreffende factuur.

7. Wat is onze "Opstartservice"?

Wanneer uw een account aanmaakt bij ReFactsOnline kunt u gratis gebruik maken van onze opstartservice. Met deze service nemen we u binnen 15 minuten mee in het gebruik van ReFactsOnline en behandelen we de tips and trick die ReFactsOnline te bieden heeft. Vervolgens kunt u direct aan de slag met het maken van offertes en facturen.

Vragen?

Heeft u verder nog vragen of wilt u contact met ons opnemen? Laat u gegevens achter via ons contact formulier of stuur on een mail: info@refactsonline.nl.