About

Sjors: “Van administratie heb ik geen kaas gegeten, maar ReFactsOnline had ik zo onder de knie!”

Van Kester Schilderwerken

Begin januari 2021 ontkurkte Sjors van Kester de champagne na de inschrijving bij de Kamer van Koophandel van zijn bedrijf Van Kester Schilderwerken. Na 17 jaar ervaring in loondienst is Sjors nu als ZZP’er aan de slag. Sjors: “De mensen waarderen mijn werk, wat mij vertrouwen gaf om voor mezelf te beginnen.”. Dit blijkt ook uit de vliegende start die Sjors met zijn bedrijf maakt. Sjors: “Ik heb het lekker druk en dan moet het buitenschilderwerk seizoen nog beginnen!”. Van Kester Schilderwerken is actief in de regio Westland en Den Haag. De werkzaamheden bestaan uit kwaliteit binnen- en buitenschilderwerk, maar ook voor kwaliteit behangwerk bent u bij Van Kester Schilderwerken aan het juiste adres.

Anders dan in loondienst moet een ondernemer zelf een administratie voeren, waaronder het maken van offertes en facturen. Voor dit laatste gebruikt Van Kester Schilderwerken ReFactsOnline. Sjors: “Van administratie heb ik geen kaas gegeten, maar ReFactsOnline had ik zo onder de knie!”. ReFactsOnline is een online facturatie applicatie voor zzp’ers en kleine ondernemers om eenvoudig, simpel en snel te factureren en offertes te maken. Sjors beaamt dit: “Er is een handleiding, maar deze had ik niet nodig”. ReFactsOnline heeft een gebruiksvriendelijke interface, logische opbouw en alleen functionaliteiten die tijdwinst opleveren zonder het complexer te maken. Sjors: “Met 1 druk op de knop een offerte omzetten naar een factuur, vind ik handig en scheelt veel tijd”. Sjors spreekt duidelijke taal bij de vraag of hij ReFactsOnline zou aanbevelen. “Ik zou ReFactsOnline zeker aanraden, naast dat het tijdwinst oplevert, eenvoudig en simpel is kan ik overal met internetverbinding factureren en offertes maken“, aldus Sjors.

Wilt u ook eenvoudig, simpel en snel factureren? Maak nu een gratis account aan verstuur binnen 3 stappen uw eerste factuur!Terug naar referenties overzicht

Vragen?

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons opnemen? Laat u gegevens achter via ons contact formulier of stuur on een mail: info@refactsonline.nl.