About

Tim: “ReFactsOnline is makkelijk in gebruik en tegen lage kosten kan je onbeperkt facturen en offertes maken!”

Tim Van Der Meer Schilderwerken

Op 1 juni 2021 start Tim van der Meer na 10 jaar werkervaring met zijn eigen bedrijf Tim van der Meer Schilderwerken. Ben u opzoek naar een schilder voor top kwaliteit schilder-, spuit- en behangwerk? Neem dan contact op met Tim!

In zijn voorbereiding op het ondernemerschap was Tim opzoek naar een makkelijke manier om facturen en offertes te maken. Hiervoor wordt Tim geholpen door zijn vriendin. Samen hebben zij 2 facturatie programma’s met elkaar vergeleken. Dankbaar en trots mogen wij bekend maken dat de keuze gevallen is op ReFactsOnline! Tim: “RefactsOnline is makkelijk in gebruik en tegen lage kosten kan je onbeperkt facturen en offertes maken!”. Met de gratis opstartservice is Tim meegenomen in het gebruik van ReFactsOnline en op de hoogte gebracht van alle Tips & Tricks die ReFactsOnline te bieden heeft.

Wilt u ook eenvoudig, simpel en snel factureren? Maak nu een gratis account aan verstuur binnen 3 stappen uw eerste factuur!Terug naar referenties overzicht

Vragen?

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons opnemen? Laat u gegevens achter via ons contact formulier of stuur on een mail: info@refactsonline.nl.