About

Frans: “Altijd en overal toegang tot ReFactsOnline!”

F. Reijgersberg Schilderwerken

Frans Reijgersberg begon in 2013 zijn bedrijf onder de naam F. Reijgersberg Schilderwerken vanuit een bijzondere situatie. De door de economische crisis werkloos geraakte Frans startte zijn bedrijf vanuit een WW-uitkering. Frans: “Als het binnen 26 weken geen succes was, mocht ik terug de WW in”. Met dit vangnet waagde hij de sprong naar het ondernemerschap. In zijn periode in loondienst heeft Frans een goede reputatie opgebouwd en er bleek al snel veel vraag naar zijn diensten. Als een echte pietje-precies levert Frans top kwaliteit schilder- en behangwerk. “Ik zeg altijd je heb schilders en schilders”. Naast eigen klussen verhuurt Frans zich ook aan collega bedrijven en andersom. “Op deze manier helpen we elkaar waar nodig”. Het ondernemen bevalt hem zeer goed. “Achteraf had ik eerder als ZZP’er moeten beginnen, maar ik keek erg op tegen de administratieve rompslomp”. De boekhouding en verschillende fiscale aangiftes besteedt Frans uit. Andere administratieve taken, zoals betalingen en facturatie doet hij zelf met hulp van onder andere zijn vrouw Ria Reijgersberg.

Voor de facturatie en het maken van offertes maakt Frans gebruik van ReFactsOnline. “Ik bereid het voor op papier, zodat m’n schoonzoon in ReFactsOnline de facturen en offertes kan maken”. Doordat ReFactsOnline een online applicatie is, kan dit vanaf elk device met toegang tot het internet. “Ik scan het blaadje in of verstuur een foto via WhatsApp”. ReFactsOnlne is eenvoudig en simpel in gebruik, waardoor een factuur of een offerte snel gemaakt is. Binnen enkele minuten ontvangt Frans een e-mail met de factuur of offerte verstuurt vanuit ReFactsOnline in zijn mailbox. Frans: “Het is ideaal dat je altijd en overal toegang hebt tot ReFactsOnline, zo kan ik snel de factuur of offerte mailen naar de klant!”.

Wilt u ook eenvoudig, simpel en snel factureren? Maak nu een gratis account aan verstuur binnen 3 stappen uw eerste factuur!Terug naar referenties overzicht

Vragen?

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons opnemen? Laat u gegevens achter via ons contact formulier of stuur on een mail: info@refactsonline.nl.