About

Ted: “De overstap van factureren vanuit Word naar ReFactsOnline levert veel tijdwinst op!”

Tebo Vastgoedonderhoud

Na 8 jaar ervaring als schilder in loondienst startte Ted Boier in oktober 2020 als ZZP’er onder de naam Tebo Vastgoedonderhoud. Ted: “In mijn omgeving waren er steeds meer die een eigen bedrijf begonnen”. Vanuit deze omgeving ontstond veel vraag naar de diensten van Ted door zijn latere opdrachtgevers. “Steeds vaker kreeg ik de vraag wanneer ik ze kon komen helpen”. Dit zorgde ervoor dat Ted de sprong waagde naar het ondernemerschap. Ted: “De activiteiten van Tebo Vastgoedonderhoud bestaan uit schilder- en renovatiewerkzaamheden”. Als ZZP’er verhuurt Ted zich veelvuldig aan andere bedrijven, maar neemt ook zelf werk aan. “Mijn werkgebied bestrijkt voornamelijk de regio’s Westland en Den Haag”. De in Monster woonachtige Ted is een echte Westlandse en zeer gemotiveerde ondernemer. Als gediplomeerde schilder heeft de Monstenaar met zijn bedrijf Tebo Vastgoedonderhoud professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Voor het maken van facturen maakt Tebo Vastgoedonderhoud gebruik van ReFactsOnline. Voorheen maakte Ted zijn facturen in Word, wat bewerkelijk en tijdrovend is. Ted: “Het maken van een factuur koste veel tijd”. Een opdrachtgever adviseerde Ted om gebruik te maken van ReFactsOnline. Na het gratis aanmaken van een account gaf Ted in het eerste contact met ReFactsOnline aan, dat het niet nodig was om gebruik te maken van de gratis opstartservice. Ted: “ReFactsOnline is een helder programma zonder poespas en makkelijk in gebruik”. In tegenstelling tot het maken van facturen in Word, heeft Ted met ReFactsOnline binnen enkele minuten een factuur opgesteld. Ted: “Ik vind de automatische oplopende factuurnummering erg handig”. Ted raadt het gebruik van ReFactsOnline andere ZZP’ers en kleine ondernemers zeker aan. “De overstap van factureren vanuit Word naar ReFactsOnline levert veel tijdwinst op!”, aldus Ted.

Wilt u ook eenvoudig, simpel en snel factureren? Maak nu een gratis account aan verstuur binnen 3 stappen uw eerste factuur!Terug naar referenties overzicht

Vragen?

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons opnemen? Laat u gegevens achter via ons contact formulier of stuur on een mail: info@refactsonline.nl.