About

Robbert: “Met RefactsOnline heb ik precies wat ik nodig heb om mijn werkzaamheden te kunnen factureren!”

https://www.linkedin.com/in/robbertloch/

Loch Consultancy

Eind juni 2021 besloot Robbert om, na 12 jaar loondienst in de IT, voor zichzelf te beginnen en zijn gezamenlijke passies; IT en onderwijs met elkaar te gaan combineren.

Tijdens het opstarten van een eigen onderneming moeten er allerlei zaken geregeld worden. Een van de belangrijkste onderdelen was daarbij: hoe ga ik mijn facturatie doen? Na een zoektocht op internet en wat vergelijk her en der kwam Robbert uit bij RefactsOnline.

Robbert "Het instellen van mijn tarieven etc. was zo geregeld en na een gratis maand was ik eruit: met ReFactsOnline heb ik precies wat ik nodig heb om mijn werkzaamheden te kunnen factureren!"

Met behulp van onze opstartservice kon Robbert snel van start met het maken van offertes en facturen en heeft hij direct inzicht op zijn mogelijke verdiensten. Tevens kun je op elk gewenst moment je ReFactsOnline omgeving via het web inzien en behoudt je hiermee volledig de controle.

Robbert "Het is overzichtelijk en ik wordt niet overladen met allerlei opties die ik als ZZP-er niet nodig heb. De mannen achter ReFactsOnline staan bovendien open voor feedback en denken graag mee."

Benieuwd waar robbert zich allemaal mee bezig houdt? Kijk dan op zijn linkedin profiel.

Wilt u ook eenvoudig, simpel en snel factureren? Maak nu een gratis account aan verstuur binnen 3 stappen uw eerste factuur!Terug naar referenties overzicht

Vragen?

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons opnemen? Laat u gegevens achter via ons contact formulier of stuur on een mail: info@refactsonline.nl.