About

Said: “ReFactsOnline is een rechttoe rechtaan programma wat zich makkelijk laat bedienen. Zo kan ik lekker snel facturen maken.”

https://www.linkedin.com/in/said-aouladsaid-685576169/

DTT WESTLAND

Said: “Op de tablet makkelijk en efficiënt facturen maken zonder poespas!”

Sinds 1 september 2021 is Said trotse eigenaar van zijn bedrijf DTT Westland. Said: ”De letters DTT staan voor Dias Totaal Techniek”. Met elektrotechniek als specialisatie kunnen particulieren en bedrijven bij Said terecht voor uiteenlopende zaken. Zoals het plaatsten van een stopcontact tot en met complete verbouwingen, maar ook advisering op het gebied van elektrotechniek voor bijvoorbeeld uw woning, bedrijf of studio. “Met onze vakkennis en netwerk ontlast DTT Westland klanten van A tot Z”. Met zijn bedrijf richt Said zich ook op de duurzaamheidssector. “Hierbij moet u denken aan zonnepanelen en laadpalen”.

Met een MBO elektratechniek niveau 4 diploma op zak heeft Said in 10 jaar tijd veel werk- en levenservaring opgedaan. Bij zijn eerste werkgever werkte Said zich in 3 jaar tijd op vanuit het magazijn naar project coördinator. “Mijn werkzaamheden bestonden uit het behandelen van aanvragen, calculeren, offreren, werkvoorbereiding en projectbegeleiding”. Vervolgens is Said bij verschillende grote bedrijven werkzaam geweest in de Technische Dienst, totdat zijn lichaam hem in de steek liet. Na een zoektocht om weer gezond en verantwoord te kunnen functioneren, nam Said het hef in eigen handen en besloot te gaan ondernemen. “Naast de vrijheid geeft het ondernemen in mijn eigen vakgebied mij veel energie”. Als ZZP’er wil Said zijn bedrijf naar de toekomst toe langzaam uitbouwen en op een duurzame manier groeien.

Als ZZP’er heeft Said ook met administratie te maken waarvan het maken van facturen een belangrijk onderdeel is. Said: “Een bekende wees mij op ReFactsOnline”. Het lukt hem vrijwel direct om zonder problemen zelfstandig snel facturen te maken. “ReFactsOnline is een rechttoe rechtaan programma wat zich makkelijk laat bedienen. Zo kan ik lekker snel facturen maken.” Voor het factureren met ReFactsOnline gebruikt Said zijn telefoon, PC en tablet. Op de vraag of hij ReFactsOnline zou aanbevelen aan collega ZZP’ers antwoorde Said: “Absoluut! Vooral het kopiëren van factuurregels vind ik erg handig!”.

Wilt u ook eenvoudig, simpel en snel factureren? Maak nu een gratis account aan verstuur binnen 3 stappen uw eerste factuur!Terug naar referenties overzicht

Vragen?

Heeft u een vraag of wilt u contact met ons opnemen? Laat u gegevens achter via ons contact formulier of stuur on een mail: info@refactsonline.nl.